O nama

Ukratko o nama

Smeštaj Konak je svoja vrata otvorio još davne 2009.godine i svojim konstantnim zalaganjem vrlo uspešno posluje do danas.

Nudimo Vam usluge noćenja kao i dnevnog odmora po pristupačnim cenama u samom centru Pančeva. Pravi smo izbor svakoga ko želi ugodan i komforan smeštaj, bilo da ste u poseti Pančevu iz poslovnih, turističkih ili drugih razloga.

Smeštaj Konak raspolaže sa 8 udobnih i klimatizovanih soba, čiji je ukupni kapacitet 21 ležaj,  raspoređeni u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.

Pored navedenog, nudimo i uslugu  smeštaja u trosobnom apartmanu maksimalnog kapaciteta do 6 osoba.

Naš objekat se nalazi u samom centru Pančeva, u neposrednoj blizini važnih gradskih institucija i ustanova kao što su Glavna autobuska stanica, Opšta bolnica Pančevo, SUP – Pančevo, kao i u blizini mnogih restorana, kafića, tržnog centra, marketa ali i najvećeg i predivnog gradskog parka „Narodna bašta“, a na samo 17,8 km udaljenosti od centra Beograda.

Prijatan boravak u čistim, urednim i lepo uređenim sobama želi vam ljubazno osoblje objekta za prenoćište i dnevni odmor “KONAK”.

Sve sobe su u potrpunosti opremljene.

Na raspolaganju su Vam sobe sa francuskim ležajem ili sa odvojenim krevetima.

Svaka soba je zasebna jedinica sa sopstvenim kupatilom u kojem možete pronaći osnovni toaletni pribor.

Flat-TV sa kablovskim programom, besplatan WI-FI, minibar.

Za vruće dane na raspolaganju Vam je klima uredjaj koji se NE dopaćuje a tokom hladnijeg perioda naše sobe se zagrevaju putem centralnog grejanja.

Takodje u ponudi imamo i kompletno opremljen trosobni, cetvorokrevetni apartman , koji je u potpunosti ne zavisan od Konak apartmana i nalazi se u samom centru Pančeva.

Za dostupnost i cenu apartmana molimo Vas popaljite upit emailom ili nas pozovite na Telefon 013 333 102 Mobilni 060 6 333 102 (viber, sms, call)

Insufficient knowledge is one of the major factors that cause students to struggle with writing essays. The students who are able to excel in math may be behind in literature or gender studies. A free essay could help students learn new facts and knowledge about topics they’re not aware of. For instance, a mathematics student that is not strong in gender studies might struggle to write my college admissions essay understand the concepts of gender roles. A free essay may help students understand complex concepts including masculinity.