O nama

Ukratko o nama

Smeštaj Konak je svoja vrata otvorio još davne 2009.godine i svojim konstantnim zalaganjem vrlo uspešno posluje do danas.

Nudimo Vam usluge noćenja kao i dnevnog odmora po pristupačnim cenama u samom centru Pančeva. Pravi smo izbor svakoga ko želi ugodan i komforan smeštaj, bilo da ste u poseti Pančevu iz poslovnih, turističkih ili drugih razloga.

Smeštaj Konak raspolaže sa 8 udobnih i klimatizovanih soba, čiji je ukupni kapacitet 21 ležaj,  raspoređeni u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.

Pored navedenog, nudimo i uslugu  smeštaja u trosobnom apartmanu maksimalnog kapaciteta do 6 osoba.

Naš objekat se nalazi u samom centru Pančeva, u neposrednoj blizini važnih gradskih institucija i ustanova kao što su Glavna autobuska stanica, Opšta bolnica Pančevo, SUP – Pančevo, kao i u blizini mnogih restorana, kafića, tržnog centra, marketa ali i najvećeg i predivnog gradskog parka „Narodna bašta“, a na samo 17,8 km udaljenosti od centra Beograda.

Prijatan boravak u čistim, urednim i lepo uređenim sobama želi vam ljubazno osoblje objekta za prenoćište i dnevni odmor “KONAK”.

Sve sobe su u potrpunosti opremljene.

Na raspolaganju su Vam sobe sa francuskim ležajem ili sa odvojenim krevetima.

Svaka soba je zasebna jedinica sa sopstvenim kupatilom u kojem možete pronaći osnovni toaletni pribor.

Flat-TV sa kablovskim programom, besplatan WI-FI, minibar.

Za vruće dane na raspolaganju Vam je klima uredjaj koji se NE doplaćuje a tokom hladnijeg perioda naše sobe se zagrevaju putem centralnog grejanja.

Takodje u ponudi imamo i kompletno opremljen trosobni, cetvorokrevetni apartman , koji je u potpunosti ne zavisan od Konak apartmana i nalazi se u samom centru Pančeva.

Za dostupnost i cenu apartmana molimo Vas popaljite upit emailom ili nas pozovite na Telefon 013 333 102 Mobilni 060 6 333 102 (viber, sms, call)